You are here: Home » Berita » Agenda » PENARIKAN KKN ANGKATAN 40 PERIODE II

PENARIKAN KKN ANGKATAN 40 PERIODE II

Setelah melaksanakan KKN di masing-masing desa di Denpasar Utara dan Denpasar Timur kurang lebih selama 1 bulan 7 hari, tepat pada tanggal 28 Agustus 2017 LPPM Unmas Denpasar mengadakan acara penarikan mahasiswa KKN angkatan 40 Periode II yang bertempat di Wantilan Desa Kesiman Petilan. Acara ini dihadiri oleh seluruh pembimbing mahasiswa di masing-masing desa, Camat, dan Bapak  Wakil Walikota Denpasar. Dalam kesempatan ini Bapak Wakil Walikota Denpasar memberikan apresiasi yang positif atas program kerja yang telah dilaksanakan oleh mahasiswa Unmas Denpasar di masing-masing Desa. Beliau berterimakasih karena Unmas Denpasar telah berpartisipasi di dalam membantu program pemerintah kota denpasar di dalam meningkatkan perekonomian masyarakat, membantu program kebersihan, serta pengadaan sarana dan prasarana di Kota Denpasar. Selanjutnya acara ini ditutup dengan penyerahan secara simbolis nama nama mahasiswa peserta KKN ke Bapak Wakil Walikota Denpasar oleh Bapak Wakil Rektor 1 Unmas Denpasar.IMG_20170828_093734

21077287_1514827448556377_2113692358599519298_n

IMG_20170828_093734

623 comments

1. Pretty! This has been an incredibly wonderful article. Thanks for supplying this info.

2. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter
    a blog that’s both equally educative and interesting,
    and let me tell you, you have hit the nail on the head.
    The problem is something which not enough folks are speaking
    intelligently about. Now i’m very happy I found this during my hunt for
    something regarding this.

3. As soon as I detected this web site I went on reddit to share some of the love with them.

4. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I ave been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

5. match. N?t nly the au?io-visuаА аЂаl data

6. I really enjoy the article.Much thanks again. Keep writing.

7. I truly appreciate this blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

8. Oh man! This blog is sick! How did you make it look like this !

9. Someone essentially help to make critically articles I might state. That is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to create this actual put up extraordinary. Wonderful job!

10. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

11. Some genuinely superb content on this internet site, appreciate it for contribution. “A religious awakening which does not awaken the sleeper to love has roused him in vain.” by Jessamyn West.

12. I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again!

13. I think you have observed some very interesting details , regards for the post.

14. Great remarkable issues here. I¡¦m very satisfied to see your post. Thanks so much and i’m having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

15. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

16. Wow, that as what I was seeking for, what a stuff! present here at this blog, thanks admin of this site.

17. Your current positions continually have much of really up to date info. Where do you come up with this? Just declaring you are very imaginative. Thanks again

18. Keep up the excellent work , I read few articles on this website and I believe that your web blog is real interesting and holds bands of excellent info .

19. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site. Thanks =)

20. I value the article post.Thanks Again. Really Great.

21. Well I definitely liked studying it. This tip offered by you is very useful for proper planning.

22. You have mentioned very interesting points! ps decent web site.